Opening '64

VERSLAG OPEN NOORD-HOLLANDS DAMES KAMPIOENSCHAP 12 MAART 2017

Op zondag 12 maart vond de 3e editie van het Open Noord-Hollands Dames Kampioenschap geplaatst. Dit toernooi wordt georganiseerd door Schaakvereniging Opening ’64 uit Sint Pancras. Er hadden zich 20 vrouwen aangemeld die in 3 groepen zouden spelen, de A, B en C groep.

Nieuw dit jaar was de meisjes invitatiegroep. Hierin speelden 5 meisjes onderling tegen elkaar.

Om 10 uur opende Yvonne het toernooi en gaf daarna het woord aan wedstrijdleider Dennis die een korte toelichting op de schaaktechnische kant van het toernooi gaf. Daarna konden de klokken worden ingedrukt voor de start van de 1e ronde. Totaal werden er 5 rondes gespeeld met 30 minuten per persoon per partij.

Na een spannende dag met veel mooie partijen, maar ook flinke blunders op het bord waren de prijzen verdeeld. De prijswinnaars waren: