Opening '64

De eregalerij

Het Ere-lid: Meneer Marees †
Meneer Marees is in 1964 één van de oprichters van de vereniging geweest. Onder zijn bezielende leiding is Opening ‘ 64 geworden tot wat het vandaag de dag is. Het is dan ook: “De club van Marees”.

Marees-Eregallerij

Het lid van verdienste: Yvonne van Buren
Sinds jaar en dag de vrouwelijke factor in de club. Heeft de vereniging in er in een bijzonder moeilijke tijd doorheen gesleept als voorzitter. Naast vele taken binnen de club heeft Yvonne het ouderschaken opgestart, waarmee ze sinds 2013 zelfs een team heeft in de NHSB competitie.

Yvonne EregallerijHet lid van verdienste: Sjaak Schut
Al zo’n 25 jaar lid van de vereniging, waarin hij onder meer voorzitter geweest en is sinds jaar en dag penningmeester. Als stap 1 trainer onmisbaar voor de jongste jeugd. Ook is Sjaak de materiaalman en maakt en repareert van alles.

Sjaak Eregallerij

Het lid van verdienste: Dennis Geluk
Als jeugdlid begonnen bij de club, en is jarenlang wedstrijdleider geweest. Daarnaast is Dennis nog steeds actief als Non-Playing Captain voor het eerste team. Ook is Dennis voorzitter geweest en staat altijd klaar om als ad-interim in te springen.

Dennis Eregallerij

Het lid van verdienste: Arie den Nijs †
Niet alleen is Arie de nestor van de vereniging, ook is hij jarenlang voorzitter geweest. Sindsdien staat hij altijd klaar om de club van advies te voorzien, wanneer er een commissie gevormd dient te worden. Helaas was Arie sinds 2014 door omstandigheden niet langer actief lid, en in 2023 komen te overleiden.

Arie Eregallerij

Het lid van verdienste: Frank Verkerk
Frank is jarenlang jeugdleider geweest. Naast dat, is hij al jarenlang het gezicht van de club als voorzitter. Frank is ook al sinds jaar en dag trainer van verschillende stappen en hij geeft les op verschillende scholen in de regio.

Opening '64