Opening '64

Uitnodiging Simultaan 9 maart

Beste leden,

Op vrijdagavond 9 maart organiseert Opening ’64 een simultaan avond. Thomas Broek (KNSB rating 2184) lid van de Wijker Toren komt op uitnodiging van Johan Bakker een simultaan geven bij Opening ‘64 in de Geist. Er is plaats voor ongeveer 25 tot 30 deelnemers die het tegen hem op kunnen nemen.

Aangezien Thomas zeer betrokken is bij de Egmondse reddingsbrigade waar zijn vader jarenlang vrijwilliger is geweest speelt hij voor het goede doel.  In zijn “offerboot” haalt hij geld op om deze vrijwilligers organisatie een hart onder de riem te steken, zodat de reddingsbrigade met goed materieel de zee op kan om drenkelingen te redden. Op dit moment is de Egmondse reddingsbrigade bezig met het bouwen van een nieuw onderkomen. Dit doen zij in samenwerking met de KNRM en de Egmondse Pinck. Daarnaast zijn ze continu bezig met het onderhouden van hun materieel. Naast het redden van drenkelingen geven houden ze natuurlijk ook de algemene veiligheid op het strand in de gaten door o.a. actief aanwezig te zijn voor noodgevallen, maar ook door voorlichting te geven.

Op 9 maart zal het simultaan om ongeveer 20.00 uur aanvangen. Alle leden van Opening ’64 zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze simultaan, maar bij (te) weinig aanmeldingen zullen ook mensen bij andere clubs uitgenodigd worden. Naar alle waarschijnlijkheid zullen de laatste partijen rond een uur of 11 / half 12 afgerond worden. Er wordt op deze avond geen competitie gespeeld. Het zou heel fijn zijn als iedereen deze avond een bijdrage wil geven (bv. €5) in de “offerboot”.

Graag van tevoren aanmelden door het inschrijfformulier te tekenen of een mail te sturen naar wedstrijdleider@opening64.nl.

Opening '64