Opening '64

SCHAAKVERENIGING OPENING ’64: WE GAAN WEER BEGINNEN

Na een jaar dat door corona heel anders is verlopen dan normaal gaan we eindelijk weer schaken. We hopen dat het deze keer wel als vanouds kan zonder onderbreking door maatregelen uit Den Haag.

Wat gaan we doen?

We trappen af op vrijdag 3 september met  de Algemene Ledenvergadering, deze  begint om 20.00 uur in Dorpshuis de Geist.

Op vrijdag 10 september gaan we koppelschaken. Bij koppelschaken zit men niet met 2 maar met 4 personen achter het bord. Een team van 2 witspelers speelt tegen een team van 2 zwartspelers. Om de beurt moet een zet worden gedaan. Er mag geen overleg tussen de teamleden plaatsvinden, hetgeen regelmatig tot hilarische situaties op het bord kan leiden!  Inschrijven kan vanaf 20.00 uur in Dorpshuis de Geist. Leden, maar ook niet-leden, zijn natuurlijk van harte welkom om mee te doen.

Zondag 12 september wordt in het kader van de Nazomerfeesten het Tuinschaakspel georganiseerd. Dit vindt plaats op het terrein van het Jeugdhuis. Er wordt geschaakt met grote tuinschaakstukken. Het begint om 14.00 uur en je kunt je inschrijven vanaf 13.30 uur. Ook hier geldt dat leden en niet-leden van harte welkom zijn om mee te doen.

Vanaf vrijdag 17 september beginnen elke vrijdag de reguliere clubavonden weer.

De jeugd start om 19.00 uur met de schaakles en aansluitend competitie. Dit duurt tot maximaal 20.30 uur.

Daarna zijn de senioren aan de beurt. Zij spelen competitie van 20.30 tot maximaal 23.45 uur.

Heb je of heeft u interesse om een keer mee te spelen, dan ben je/bent u van harte welkom op de vrijdagavond in Dorpshuis de Geist, Vinkenlaan 7 in Sint Pancras.

Opening '64